Satsa på detta!

Här har vi samlat våra personliga  favorittips på olika saker du kan göra för att må bra. Klicka på de gröna rubrikerna för att komma vidare.

När man är stressad, nedstämd eller orolig för något så är det lätt att man går omkring och spänner sig. Om man har gjort det en längre tid så kan det vara svårt att slappna av bara av sig själv.

Vi visar några filmer med enkla avslappningövningar som man kan använda på raster, klassrummet eller på kontoret när man känner att stressen tar över.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Klockan är 14.00 och du sitter på en svår lektion eller ett långt möte. Blicken fastnar på trädet utanför fönstret och helt plötsligt så märker du att du inte har hört vad någon har sagt på några minuter.

En uppsats ska vara inlämnad om två dagar och du vet att det kommer krävas många timmar framför datorn och många böcker att ta sig igenom.  Efter ett tag så har du läst samma text två gånger och fingrarna sitter stilla på tangentbordet. Arbetet blir inte effektivt.

Känner du igen dig? Det finns ett enkelt sätt att förhindra att det här händer. Klicka på länken ovan så får du se några filmer med tips på  bra, enkla pausövningar som hjälper dig att koncentrera dig. De fungerar väldigt bra att använda istället för en bensträckare, eller kaffe, när energin försvinner.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 Här har vi samlat enkla tips och länkar att ha med sig i vardagen för att förbättra hälsa och livssituation.